Bloovi Me gaat exclusieve samenwerking aan met Nederlandse Sqillzer

Innoveren 1 min

V.l.n.r.: Stephane Collignon en Camille Meert, partner en founding partner van Bloovi Me, en Robert Smit, founder Sqillzer

Bloovi Me, de marktleider in België op het gebied van Recruitment, Project Staffing en Opleiding & Coaching van Digitaal Talent, is een exclusieve samenwerking aangegaan met het Nederlandse Sqillzer, een toets- en recruitmentplatform voor digitale specialisten. Bloovi Me is daarmee de enige speler op de Belgische markt die de tool mag aanbieden.

Het Belgische Bloovi Me en het Nederlandse Sqillzer slaan de handen in elkaar. Sqillzer biedt de mogelijkheid om de digitale vaardigheden te testen van sollicitanten of medewerkers, en helpt om een digitaal opleidingstraject uit te stippelen voor het team. Ideaal voor Bloovi Me dus, dat zich focust op het kruim van het digitaal talent in België. Camille Meert, founding partner van Bloovi Me, uit zich dan ook opgetogen over deze samenwerking: “Het toetsen van digitale vaardigheden wordt steeds belangrijker. Ook Belgische bedrijven transformeren zich in een snel tempo waarbij het inzichtelijk maken van digitale vaardigheden onder sollicitanten en eigen medewerkers van vitaal belang is voor hun ontwikkeling. Met het lanceren van Sqillzer in België gaan wij dat vereenvoudigen.”

Robert Smit, founder van Sqillzer, vult aan: “Deze samenwerking toont aan dat de noodzaak om digitale vaardigheden te borgen en te verankeren niet alleen bij Nederlandse bedrijven speelt. We zijn een schaalbaar platform dat versneld uitgerold kan worden naar andere landen en markten. Bloovi Me heeft in België een stevige reputatie opgebouwd. Voor ons een logische keuze om juist met hun de Belgische markt te betreden.”

Wij zijn alvast benieuwd wat dat gaat geven!

Innoveren bloovi redactie bloovi me